Exclusief

Bedrijfsfeest

in een echt kasteel

Origineel bedrijfsfeest in Limburg

Het plannen van een bedrijfsfeest dat echt opvalt kan een uitdagende taak zijn, maar houdt je bedrijfsfeest bij Kasteel Montfort en je hebt geen zorgen meer hierover! Het kasteel biedt een unieke en betoverende omgeving voor uw volgende bedrijfsbijeenkomst. Of je nu een teambuildingsuitje, een productlancering of een jaarlijkse viering wil houden, Kasteel Montfort belooft een onvergetelijke ervaring die geschiedenis, natuur en moderne voorzieningen naadloos combineert. Van onze imposante feestkelder tot het uitgestrekte outdoor feestterrein, onze majestueuze locatie zet de toon voor een origineel en onvergetelijk bedrijfsfeest in Limburg.

locatie bedrijfsfeest

Exclusief bedrijfsfeest in Kasteel Montfort

Ontdek de perfecte setting voor jouw volgende bedrijfsfeest bij Kasteel Montfort. Geniet van onze prachtige locatie met een ruim outdoor event terrein en betreed de legendarische feestkelders onder het kasteel voor een onvergetelijke feestavond. Van een toegankelijke barbecue tot een luxe diner, alles kan geregeld worden door jouw persoonlijke eventplanner. Geschikt voor groepen van 30 tot 250 man, bieden wij de ideale omgeving voor bedrijven van elke omvang.

Alles onder een dak

Bij Kasteel Montfort vind je alles onder een dak voor een uniek bedrijfsfeest in Limburg. We bieden catering op maat, waarbij je de keuze hebt uit barbecueën tot een luxueus diner. Naast heerlijk eten en drinken is een feest niet compleet zonder entertainment. Door onze ruime ervaring in bedrijfsfeesten en door onze samenwerking met Entertrain Events kunnen wij moeiteloos voldoen aan elke wens die je hebt. Ook wat betreft decoraties en aankleding van de feestzalen. Of je nu een live band wil of een swingende DJ, wij regelen het voor jou!

Sfeer impressie

Voordelen op een rijtje

middeleeuws themafeest

Themafeest

Een goed thema zorgt voor een bijzondere ambiance tijdens uw bedrijfsfeest en hoe leuk zou het zijn om je voor kort in een middeleeuws kasteel in de middeleeuwen te wanen? Wij kunnen namelijk ook een middeleeuws themafeest voor jullie organiseren. Hierbij zorgen we voor bijpassende kleding uit die tijd, maar we bieden tevens geschikt entertainment en de juiste catering.

Combineer uw feest met een leuke activiteit

Spreekt de geschiedenis van ons kasteel jou aan? Organiseer dan in combinatie met jouw feest ook een rondleiding door Kasteel Montfort. Leer meer anekdotes en verhalen over het kasteel en de omgeving. Bovendien bieden wij georganiseerde wandeltochten en fietstochten aan door de natuurrijke omgeving. Leer meer over Montfort en de bezienswaardigheden aldaar. Bekijk hier welke groepsactiviteiten wij nog meer aanbieden.

Organiseer uw volgende bedrijfsfeest bij Kasteel Montfort

Kasteel Montfort is kortom dé feestlocatie voor jouw volgende bedrijfsfeest. Onze historische setting en warme ambiance zorgen geheid voor een geslaagde feestervaring met memorabele momenten. Combineer jouw bedrijfsfeest met leuke groepsactiviteiten en houd een volledige dag op onze locatie. Als authentieke feestlocatie kun je naast je bedrijfsfeest ook andere events en feesten bij ons organiseren. Geef bijvoorbeeld elkaar het jawoord op onze romantische locatie. Of zie je familie weer na jaren terug en praat gezellig bij tijdens een familiedag op ons kasteel. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden voor jouw volgende feest.

contact

Neem contact op

Onze eventplanners staan voor jullie klaar. Neem vrijblijvend contact op en plan een bezichtiging om zelf de magie van Kasteel Montfort en haar omgeving te ervaren!

Liever eerst meer info over de beschikbaarheid en een prijsindicatie? Ook geen probleem, neem ook hiervoor vrijblijvend contact op.